+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Oslo/Akershus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Foto: Sigbjørn Kristiansen

Å være foretakstillitsvalgt

Hvordan er det å representere flere tusen sykepleiere og leger på et stort sykehus? Det får du høre om i dagens episode, hvor Heidi snakker med Berit Langset og Ståle Clementsen på Ahus.

Berit Langset og Ståle Clementsen er foretakstillitsvalgte for henholdsvis Norsk sykepleierforbund og Overlegeforeningen på Ahus. De representerer til sammen flere tusen medlemmer. Hva jobber de med? Hva syns de er mest spennende? Hvordan håndterer de konflikter? Hva er god ledelse? Og hva er fordelene med å organisere seg?

Hør alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes eller Spotify).

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen [email protected].