Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt

Kunnskapsbasert habilitering

Kurset er for nyansatte som ønsker en innføring i habiliteringsfaget, for erfarne ansatte som ønsker videre utdanning innen habilitering i spesialisthelsetjenesten, og for alle som er interessert i habilitering - fagpersoner, studenter og pårørende.
Ca. 20-25 timer totalt på alle tema
Utklipp fra e-læringskurset.

Kunnskapsbasert habilitering er et e-læringskurs som skal bidra til å bedre kvaliteten på helsetjenestens arbeid med habilitering. Det er utviklet av NTNU i samarbeid med helseforetakene i Midt-Norge.

Kurset er både for nyansatte som ønsker en innføring i habiliteringsfaget, og for erfarne ansatte som ønsker videre utdanning innen habilitering i spesialisthelsetjenesten. Det er også aktuelt for alle som er interessert i habilitering – fagpersoner, studenter og pårørende.

Kurset består av fem moduler. Modul 1-3 får du umiddelbart tilgang til når du klikker på “Kunnskapsbasert habilitering” nederst og velger lenken “Meld deg på modul 1-3”. Du oppretter da en bruker i systemet til NTNU.

Etter at du har gjennomført modul 1-3 kan du laste ned et kursbevis. Modul 1-3 er godkjent av Norsk Psykologforening, Norsk Sykepleierforbund og Norsk Fysioterapiforbund.

For å gjennomføre modul 4 og 5 må du være tatt opp som student ved NTNU Videre. Modul 4 og 5 gir 7,5 studiepoeng ved NTNU.

NB: Dette kurset har egen innlogging med mulighet for kursbevis. Kurset gir dermed ikke mulighet for kursbevis fra Kompetansebroen. Hvis du klikker “Merk som fullført” hos oss, vil du ikke få opp kursbevis på “Min side.”