+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område

Nasjonal opplæring smittesporing

Om kunnskapstest til nasjonal smittesporingsopplæring

Kunnskapstesten inneholder 38 spørsmål som er basert på det nasjonale kurset i smittesporingsopplæring. Kravet til godkjent test er at 80% av oppgavene besvares korrekt.

Oppgavene er bygget opp som flervalgsoppgaver med ett eller flere riktige svar, dra og slipp, og sorteringsoppgaver. Det er mulig å gå tilbake og se på tidligere oppgaver og eventuelt justere svar.

Den som tar testen får sine resultater umiddelbart etter å ha svart på siste spørsmål. Ved klikk på “Se spørsmål” får man opp en oversikt over hvilke svar man har svart riktig og galt på.

Hvis kunnskapstesten ikke er bestått har man muligheten til å ta den på nytt helt til man har oppnådd 80% korrekte svar. Ved bestått kunnskapstest vil man ved avsluttet test få opp kursbevis, dette kan man laste ned eller skrive ut. Kursbeviset vil også være tilgjengelig på Min side på Kompetansebroen.

NB! For å få ut kursbevis må man være innlogget med bruker på www.kompetansebroen.no når man gjennomfører testen. 

Kunnskapstesten kan også gjennomføres på KS læring for ansatte i medlemskommuner.

Dersom du er helsepersonell og har registrert deg som reservepersonell på www.nasjonalthelsepersonell.no så kan du også registrere der at du har gjennomført smittesporingsopplæringen og tatt kunnskapstesten.

 

Course Content

Innhold: