+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet- og Oslo/Akershus-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område

Dine innspill er viktige for oss!

Som medarbeider i helsetjenesten møter du stadig utfordringer. Mange av dine kolleger møter de samme utfordringene. Og flere av dem har kanskje noen av svarene. Derfor er det smart å dele. Kompetansebroen er et nettsted for medarbeidere og studenter innen helsesektoren. Den skal styrke informasjons- og kompetansedeling mellom kommuner, bydeler, utdanningsinstitusjoner og sykehus.

Heidi har delt mye om ernæring på Kompetansebroen. 1100 brukere har vært inne og lest og hatt glede av dette stoffet. Mange medarbeidere, både i kommuner og på sykehus, er opptatt av observasjonskompetanse. Kompetansebroen laget nylig filmer om viktige metoder innen observasjonskompetanse. 800 har allerede sett filmene og lært noe.

Spredningsprosjektet i velferdsteknologi på Nedre Romerike jobber med implementering. Kompetansebroen opprettet et tema om velferdsteknologi og laget nyhetssak. 600 har fått med seg saken. 3000 har hatt nytte av e-læringskurset i PICC-line kateter.

Bodil har arrangert to kurs i IMR og lagt de ut på Kompetansebroen. Hun fikk hjelp til spredning og påmelding og kursene fikk over 400 deltakere.

Har du noe å dele? Eller har du forslag til hva vi kan dele? Det kan være både temasaker, aktueltsaker, e-læringskurs, filmer eller nyttige verktøy og metoder innen ditt område.

Send oss dine innspill til kompetansebroen@ahus.no, og så snakkes vi!

 

Med vennlig hilsen Team Kompetansebroen
Kristin, Boas, Sigbjørn og Kjersti