+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Plakat for Helhjerta Podkast. Bilde av Heidi Skutlaberg Wiig og Grete Findahl. Sesong 8, episode 9Bilde: Kompetansebroen

En støttepilar til fosterhjem – Vi er sammen om oppgaven!

Hun har selv vært fosterbarn og mener at denne realkompetansen kommer godt med i arbeidshverdagen som leder for Støttepilar, et veiledningsteam som skal hjelpe fosterfamilier og forhindre at barn og unge må flytte. Hun mener at den aller viktigste egenskapen for et fosterhjem er tålmodighet, og den viktigste egenskapen fra alle oss andre er forståelse.  Og for alle barn og ungdom er trygghet noe av det aller viktigste.

Hør Grete snakke om hvordan man kan åpne hjertet sitt og gi kjærlighet til barn som man ikke vet om blir værende og om hvordan Støttepilar jobber for nettopp å støtte familier som opplever oppgaven som forsterfamilie som utfordrende.  

Hør alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes eller Spotify).

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.