+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet- og Oslo/Akershus-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område

Fra to-dagers rehabiliteringskonferanse til ukentlig rehabiliteringswebinar

Regional kompetansetjeneste for rehabilitering (RKR) vil høsten 2020 gjennomføre en rekke med ukentlige webinarer hvor fagpersoner vil belyse ulike temaer innen rehabilitering.

Temaer som står på planen er blant annet «Forstå fatigue», «Synsutfall etter hjerneslag», «Pasientforløp rehabilitering etter covid-19», «Avstandsoppfølging i rehabilitering» og mange flere tema. Noen av webinarene vil være forelesningsbasert, mens andre vil gi mer rom for dialog. Regional kompetansesenter for habilitering og rehabilitering i Helse-Vest vil også ta ansvar for tre webinarer som erstatning for deres årlige rehabiliteringskonferanse.

Alle webinarene gjennomføres på fredager, og starter kl. 09.00. Det første webinaret avholdes 4. september, og tar for seg temaet «Trening som medisin». Hold av datoen allerede nå, mer informasjon kommer!

Informasjon om de ulike webinarene med tema, innhold og foredragsholdere vil presenteres her i god tid før gjennomføring på våre hjemmesider, vår Facebookside  og i andre relevante kanaler. Ta gjerne kontakt med oss på RKR via mail, vår hjemmeside eller vår Facebookside dersom det er spørsmål knyttet til dette!

Hold av fredagene denne høsten i kalenderen allerede nå!

Hilsen fra oss i Regional kompetansetjeneste for rehabilitering
Siri Tveitan, Stein Arne Rimehaug, Julia Mbalilaki, Jenni Moore, Mari Klokkerud og Ingvild R Magnussen