+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Team Kompetansebroen. Fra venstre Kjersti Sirevåg (daglig leder), Anne Bull Enger Wiel (redaksjonskoordinator Kompetansebroen Ahus), Ellen Eie (fag og kvalitet) og Maiken Næss (drift og brukerstøtte). Foto: Sigbjørn Kristiansen

God på digital læring og på utkikk etter ny og spennende jobb?

Kompetansebroen søker nå ny spesialrådgiver digital læring. Dette er den perfekte stillingen for deg som vil være med på utviklingen av en nettside i stor vekst, arbeide i et engasjert og kompetent team og ha varierte og spennende arbeidsoppgaver!

Kompetansebroen har i løpet av få år vokst fra en lokal prosjektidé til en nettportal som vekker nasjonal interesse. Fire helseforetaksområder er hittil med i samarbeidet, og det omfatter fire sykehus/helseforetak, nærmere 100 kommuner og flere utdanningsinstitusjoner.

Konseptet Kompetansebroen handler om å samle og dele aktuelle og kvalitetssikrede læringsressurser for helsepersonell, i tillegg til å være et lokalt verktøy for samhandling og kompetansedeling mellom sykehus/helseforetak og kommuner. Den stadig økende trafikken vitner om at løsningen har truffet et stort behov, og Kompetansebroen representerer noe nytt i denne sammenhengen.

Godt utviklingsmiljø og spennende samarbeidspartnere

Kompetansebroen er organisert med en sentral redaksjon bestående av et team med kompetanse innen blant annet teknologi, helsefag, pedagogikk og markedsføring. Avdeling kompetanse og utdanning ved Akershus universitetssykehus er driftsansvarlig, og her får Kompetansebroen være tilknyttet et aktivt og stimulerende miljø innen digital læring, utdanning, kompetansestyring, kommunikasjonstrening og medisinske simulerings-aktiviteter.

Nå er det en ledig stilling som spesialrådgiver digital læring. I denne stillingen vil du ha ansvar for e-læringsporteføljen og stå for utvikling av nye digitale læringsressurser som e-kurs, filmer og andre formidlings- og kompetansetiltak i samarbeid med teamet, redaksjonene og andre eksterne samarbeidspartnere og oppdragsgivere. Helsedirektoratet er en av våre nyeste oppdragsgivere, og Kompetansebroen produserer sin egen populære podkast Helhjerta, for å nevne noen eksempler.

Du vil få delta i regionale og nasjonale nettverk for digital læring innen helsesektor og du vil få mulighet til å være med på å sette kursen for videre utvikling på en ny plattform med mange muligheter. Og sist, men ikke minst så vil du få bli del av et lite, innovativt og kompetent team og får samtidig 10 500 kolleger på Akershus universitetssykehus.

Her kan du se den utlyste stillingen – Spesialrådgiver digital læring | FINN.no

Har du spørsmål til stillingen, kan du henvende deg til daglig leder Kjersti Sirevåg på epost [email protected] eller mobil 412 10 027.

Søknadsfrist er 7. september.