+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område

God påske – Vær vennlige med hverandre

Påsken kan gi tid og rom til ettertanke. For mange kan påskeuken være en hektisk affære med mye familie, for andre kan det by på roligere dager. Denne påsken kan også være preget av bekymringer om tiden vi lever i. I ukens podkast hører du om hvordan vi alle kan håndtere våre store og små bekymringer på en bedre måte.

Ny podkast til påskeuken – Å få slag – mestring og styrken i vennlighet

Hilde Rønningen har i mange år jobbet med slagpasienter og slutter aldri å bli imponert over hvilke krefter som finnes i mennesker som opplever alvorlig sykdom. I de senere årene har hun også lært mye om bekymringsmestring, og deler gladelig av sin kunnskap om hvordan vi alle kan håndtere våre store og små bekymringer på en bedre måte. Hva er forskjellen på frykt og bekymring? Hvorfor bekymrer vi oss og hvordan kan jeg bekymre meg mindre? I denne episoden av Helhjerta får du nyttige tips til hverdagsbruk, og du får høre mer om hvorfor det er så viktig å være vennlige med hverandre.

Hør alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes eller Spotify).

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen [email protected].

Med en ny podkast i ørene ønsker vi i Kompetansebroen dere en riktig god påske!