+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Foto: Kompetansebroen

Har du husket å melde deg på webinar?

Har du husket å melde deg på årets siste webinar i regi av Ambulerende sykepleieteam(AST) og Kompetansebroen Ahus? Det gjennomføres 29. november kl 12-13 på Teams og temaet er Klinisk kommunikasjon.

Samarbeidet mellom AST og Kompetansebroen Ahus om undervisningswebinarer startet høsten 2021 og har vist seg å være et populært tilbud som mange benytter seg av. Her kan du lese mer om webinarene.

Klinisk kommunikasjon er et viktig verktøy og er tema for det siste webinaret denne høsten. Foreleseren her er kreftsykepleier og veileder Heidi Skutlaberg Wiig ved Akershus universitetssykehus. I podkasten hennes Helhjerta  sier hun selv – «hva er det som skal til for å skape de gode menneskemøtene?».  Vi håper forelesningen kan bidra til økt kunnskap og tanker om egen kommunikasjon i møte med pasienter, pårørende og kollegaer.

Du kan melde deg på webinaret her.

Nye webinarer etter nyttår

Nå planlegger Ambulerende sykepleieteam (AST) og Kompetansebroen Ahus for nye webinarer etter nyttår.

På det siste webinaret om Sepsis hadde vi deltagerrekord med 373 deltagere! Dette er veldig gøy og nå planlegger vi for nye webinarer etter nyttår

Mia T. Dahl

Mia Terese Dahl, Ambulerende spl team. Foto: Privat

Mia forteller videre at temaene ikke er helt klare enda. Det kommer en nyhetssak om dette på nyåret, så følg med på Kompetansebroen og på Ambulerende spl teams facebook side.

Klikk på bildet under for å se presentasjoner fra tidligere webinarer: