+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Konvolutt på gul bakgrunn. Dokument korrespondanse. Rødt ett-tall for å indikere en beskjed.Bilde: Shutterstock

Hold deg oppdatert på Kompetansebroen i 2023

Ønsker du å holde deg oppdatert på aktueltsaker og annet innhold på Kompetansebroen? Eller har du eller noen på din arbeidsplass innhold dere ønsker å dele med flere? Hvorfor ikke starte det nye året med å abonnere på nyhetsbrev fra Kompetansebroen?

Meld deg på nyhetsbrev

Når du abonnerer på nyhetsbrev fra oss får du mail rett i innboksen med nye saker og arrangementer som er publisert den siste uken.

Du velger selv om du vil få nyheter om arrangementer, aktueltsaker eller begge deler. Du kan også få nyhetsbrev med nytt fra legesiden i ditt område. På denne måten får du lett og rask oversikt over det som er nytt hos oss.

Tips oss om faginnhold, aktueltsak eller arrangementer

Kompetansebroen er en digital plattform for samhandling og kompetansedeling mellom sykehus, kommuner og utdanningsinstitusjoner. Om din arbeidsplass, skole eller kommune har faginnhold, aktueltsaker eller arrangementer dere gjerne skulle delt med flere kan dere melde inn eller tipse om dette til Kompetansebroen.

Klikk her for å tipse oss om innhold innen e-læring, film eller annet faginnhold.

Klikk her for å tipse oss om en aktueltsak fra deres område.

På Kompetansebroen legger vi ut arrangementer på vegne av samarbeidspartene som arrangør eller medarrangør. Arrangementene må være åpne for to eller flere av partene i samarbeidet. Meld gjerne inn arrangementer til Kompetansebroen, slik at de blir synlige og delt i vår arrangementskalender.