Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Et illustrasjonbilde med helsepersonell-figurer som står rundt en pasient i sentrum av bildet.Illustrasjon: Viktor Sakshaug.

Kompetansebroen i ny drakt

Denne uken vil du mest sannsynlig merke at Kompetansebroen ser litt annerledes ut. Det er resultatet av en større designendring som, ved hjelp av brukerintervjuer og analyse, skal fremme det gode innholdet enda mer.

Kompetansebroen.no har i utgangspunktet hatt den samme oppbygningen og designet siden lanseringen i 2017 og var nå moden for fornying. Innholdet på Kompetansebroen er det samme og vi fortsetter og publisere relevante læringsressurser til helsepersonell og studenter.

Målet med det nye designet har vært å løfte frem det faglige, praksisnære og det brukerne av Kompetansebroen faktisk etterspør. Basert på statistikk, innsikt fra brukerintervjuer og faglige råd fra profesjonelle har vi landet på et design som i større grad fremhever de ressursene som er mest populære. Det betyr at f.eks digitale kurs og filmer får mer plass på forsiden, mens aktuelle nyheter blir flyttet fra toppen og lengre ned på siden. Det fleste får likevel med seg nyheter og nye arrangementer gjennom det populære nyhetsbrevet vårt.

I tilleg til nytt design har vi fått utviklet en egen illustrasjon som viser konseptet til Kompetansebroen. Det handler om pasienten i sentrum, helsepersonell, studenter, læring, digitale flater, helsefelleskap og utdanning.

Vi i Kompetansebroen håper at det nye designet faller i smak og at det blir lettere å finne frem til det gode fagstoffet!

Meld deg på nyhetsbrevet under hvis du ikke vil gå glipp av noe: