+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet- og Oslo/Akershus-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Foto: Morten Brøndbo

Sexolog Randi Gjessing gjester ny episode i Kompetansebroens podkast “Helhjerta”

Sex og sykdom er et sårbart tema for mange. Hvordan kan vi snakke om seksualitet og nærhet på en naturlig måte? Randi Gjessing jobber som sexolog og snakker i denne episoden om både ereksjon, onani, lyst, testosteron, livsstil og sammenhengen mellom stress og sex. Og du får selvfølgelig høre hva hun mener ligger «mellom null og knull».

 

Hør episoden her eller der du hører podkast (f.eks Itunes/Apple Podcast eller Spotify).

Episode 4 - Randi Gjessing

Helhjerta er en podkast om menneskemøter og helse produsert av Kompetansebroen for helsepersonell og andre interesserte.

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring. Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

– Det har vært veldig spennende å høre om andre yrkesgrupper i helsesektoren og møte menneskene bak profesjonene. Jeg tror folk som lytter til denne podkasten vil få et bredere syn på ulike fagområder innen helse og en helt spesiell innsikt i hvilke utfordringer man kan stå ovenfor som helsepersonell. Noe kan være nytt, mens andre situasjoner vil mange kjenne seg igjen i, forteller Heidi Skutlaberg Wiig.

De første tre episodene ble publisert forrige uke og deretter vil det publiseres én ny episode hver uke de neste 7 ukene. Podcasten kan du høre her på Kompetansebroen via toppmenyen eller der du hører podcast (for eksempel Spotify, Itunes/Apple podcast, eller TuneIn).