Likeverdige partnere i helsefellesskapene

19 helsefellesskap er etablert i Norge. De skaper en samhandlingsarena mellom sykehus og omliggende kommuner. Samhandlingen er organisert i tre nivåer: partnerskapsmøtet, strategisk samarbeidsutvalg og faglige samarbeidsutvalg.

Hva betyr det for deg som kommune eller sykehus? Hvordan kan du benytte helsefellesskapet ditt for å forankre arbeidet, dele erfaringer eller få hjelp?

Dersom du, eller andre i din organisasjon ønsker å delta, klikk på “Meld deg på” på denne lenken. Du vil deretter bli tilsendt en Zoom-lenke for pålogging, som også kan legges i din kalender.


Tema
Regjeringen og KS ønsker at kommuner og helseforetak skal se på hverandre, ikke som parter, men som likeverdige partnere med felles eierskap og ansvar for pasienten


Arrangør
Nasjonalt senter for e-helseforskning


Program
Webinaret begynner med et overordnet blikk på helsefellesskapene. Hva er målet deres? Hvordan foregår samhandling mellom kommuner og helseforetak i helsefellesskap?

Videre i webinaret vil vi høre fra Fredrikstad kommune og Sykehuset Østfold. Hvordan bruker de helsefellesskapet for å innføre digital hjemmeoppfølging i deres region?


Presentasjon ved

  • Astrid Nylenna, fagdirektør, Helsedirektoratet
  • Tonje Myrvold, prosjektleder digital hjemmeoppfølging, Fredrikstad kommune
  • Jan Terje Dragvoll, programleder digital hjemmeoppfølging, Sykehuset Østfold

For mer informasjon om webinaret, kontakt: eirin.rodseth@ehealthresearch.no

26. mai 2023
08:15 - 09:00
Direktesendt nettarrangement.