Mestring i mat- og måltidssituasjoner

ARRANGEMENTET ER AVLYST PÅ GRUNN AV SITUASJONEN MED CORONA VIRUS

Mat og måltider følger oss gjennom hele livet. Det å spise handler om mer enn å dekke behovet for energi og næringsstoffer. Mat og måltider er smak, lukt og opplevelser, og kan for mange knyttes til kultur, tradisjon, identitet, sosialisering, fest og hverdag.

Innhold på fagdagen:

  • Helsedirektoratets kostråd
  • Mat og følelser
  • Mestring i måltidssituasjoner
  • Erfaringsdelinger fra kommunene

Se program for dagen her.

Arrangør
USHT Akershus

Målgruppe
Ledere, ressurspersoner og helsepersonell

Mål for arrangementet
Bidra til å skape en helhetlig ernæringspraksis med bruker i sentrum

Påmeldingsfrist
17. april 2020

Pris for arrangementet
Arrangementet er gratis

Kontaktperson for arrangementet
Elise Husevåg ([email protected])

Bevertning
Enkel lunsj med kaffe og forfriskninger

Tekniske problemer og brukerstøtte[email protected]

28. april 2020
09:00 - 15:00
Kommunestyresalen i Lillestrøm