VR in Healthcare @ Nordic VR Forum

«VR in Health» arrangeres 28. oktober 2020 kl. 10:00 – 16:00, som en del av den nasjonale og nordiske konferansen Nordic VR Forum som strekker seg fra 28. – 30. oktober.

Årets konferanse blir en “digital first,” i den betydning at konferansen skreddersys med mål om en best mulig digital opplevelse. Konferansen gjennomføres primært på den digitale plattformen MyOnvent som tilrettelegger for live streaming og presentasjoner, samt nettverksbygging, en-til-en kommunikasjon, og en egen «avdeling» for virtuelle prosjektpresentasjoner. Dette har vært viktig for å ikke miste konferansens kjernemål som er å være en møteplass og nettverksarena for erfaringsutveksling.

På VR i helse-dagen vil man høre mer om hvordan VR/AR/XR-teknologi kan brukes både som klinisk verktøy, i helsepromotering, i pasientbehandling og rehabilitering, og ikke minst i læring og utdanning av helsepersonell. I tillegg til det offisielle programmet, er det åpent for at relevante prosjekter nasjonalt og internasjonalt kan presenteres virtuelt i MyOnvent-plattformen. Selv uten plass i det offisielle programmet, åpnes det dermed opp for å spre kunnskap og skape interesse om eget prosjekt. Dette medfører også at deltakere kan fordype seg i hvordan VR kan benyttes innen et spesielt fagområde.

Les mer om konferansen her: https://vrforum.no/
Meld deg på konferansen her: https://vrforum.no/tickets/
Digital deltakelse er gratis. Fysisk deltakelse på helsedagen = kr. 590,- Fysisk deltakelse på hele konferansen = kr. 1990,-

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i å presentere ditt prosjekt på konferansen.

Arrangør
VRINN, Helseinn, og Sykehuset Innlandet

Målgruppe
Helsepersonell, forskere, lærere/pedagoger, innovasjonsmedarbeidere, ledere, teknologer og andre som har interesse for temaet.

Mål for arrangementet
Å være en møteplass og nettverksarena for erfaringsutveksling for læring fra prosjekter i ulike faser.

Påmeldingsfrist
28. oktober 2020 kl 09.00

Pris for arrangementet
Arrangementet er gratis

Kontaktperson for arrangementet
Elise Kolås ([email protected])

Bevertning
Lunsj er inkludert i fysisk deltakelse.

28. oktober 2020
09:00 - 16:00
Fysisk arrangement: Hamar kulturhus, Torggata 100, 2317 Hamar.. Digitalt arrangement: MyOnvent