+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område

Ledelse, lagspill og litt politikk – med Øystein Mæland

I den tredje episoden av Helhjerta sesong 2 får Heidi Skutlaberg Wiig besøk av administrerende direktør ved Ahus, Øystein Mæland. I episoden får vi blant annet et innblikk i hans jobb, hans tidligere jobber og hans syn på lagspill og ledelse.

Øystein Mæland er administrerende direktør ved Akershus universitetssykehus og har en lang karriere innenfor medisin, politikk og ledelse. I denne episoden kommer lytterne litt på innsiden av hvem han er. Vi får vite mer om hans syn på ledelse og toppledelse, karrieren, hans fortid i politikken – og det blir også tid til å snakke om surrogati og 22. juli.

Hør også alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes, TuneIn eller Spotify).

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at alle lyttere klikker «abonner» i sin podkast-app og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Vi håper derfor du kan bruke et minutt på å svare på et par spørsmål knyttet til podkasten. Tusen takk!

 

Med dette vil vi i Kompetansebroen ønske alle en god jul og et godt nytt år!