Hopp til hovedinnhold
Vi går over til kun digitalt nyhetsbrev, via Kompetansebroen, og avvikler utsendelse på papir. Les mer i artikkelen

Vi går over til heldigitalt nyhetsbrev

av Jeanette Borthen

I arbeidet med å bli et mer miljøvennlig sykehus går Diagnostikk og teknologidivisjonen (DDT) over til digitalt nyhetsbrev via Kompetansebroen og avvikler utsendelse på papir.

DDT har i mange år sendt ut nyhetsbrev til rekvirenter/ brukere av laboratorie- og bildediagnostiske tjenester for å informere om tilbud, endringer, nye analyser og undersøkelser. Utsendelsen har primært vært på papir, via postgang/Ahus sin budtjeneste. Ulempen med løsningen er at den er lite miljøvennlig, den er tidkrevende og nyhetene bruker lenger tid på å nå ut til mottakerne.

Ved å formidle våre nyhetssaker på Kompetansebroen, når vi raskere ut til mottakerne. Sakene kan publiseres fortløpende, med utsendelse på e-post neste dag.
Artiklene vil ligge tilgjengelig på Kompetansebroen, og kan finnes frem igjen ved behov. Dette blir vår kanal hvor viktig og relevant informasjon fra divisjonen blir publisert, da vi avvikler utsending på papir.

Bli med over på digital løsning!
Abonn

Viktig informasjon om SARS-CoV-2-analysering
Viktig informasjon fra laboratoriet til alle som er involvert i testingen for SARS-CoV-2, teststasjoner, smittesporingsteam og kommuneleger, vil fortsatt sendes ut pr. e-post, men legges i tillegg ut her på Kompetansebroen.

 

Jeanette Borthen, lederassistent,
Diagnostikk og teknologidivisjon
jeanette.borthen@ahus.no