+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet- og Oslo/Akershus-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Heidi skutlaberg Wiig (t.v.) og Inge Skråmm. Foto: Morten Brøndmo

Når en klinikkdirektør blir pasient

I den åttende episoden av Kompetansebroens podkast Helhjerta møter vi klinikkdirektør Inge Skråmm som var nær døden og forteller om møtet med helsetjenesten som pasient.

Inge var i god form og i full fart som klinikkdirektør ved Ortopedisk klinikk på Akershus universitetssykehus. Så oppstår det en akutt kritisk tilstand og han blir liggende alene i mange timer på hytta før noen finner ham. I denne episoden forteller Inge om den dramatiske hendelsen og hans opplevelse av møtet med helsetjenesten som pasient.

Hør alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes, TuneIn eller Spotify).

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at alle lyttere klikker «abonner» i sin podkast-app og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Vi håper derfor du kan bruke et minutt på å svare på et par spørsmål knyttet til podkasten. Tusen takk!