+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet- og Oslo/Akershus-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Heidi Skutlaberg Wiig og Astrid Nylander Almaas. Foto: Morten Brøndbo.

Ny podkastepisode: Barnelege med stort engasjement

Kompetansebroen ønsker alle et godt nytt år med en ny episode av podkasten Helhjerta. I denne fjerde episoden møter du Astrid Nylander Almaas som er barnelege på Ahus og som blant annet er med i TV-programmet «Hva feiler det deg?» på NRK.

Astrid Nylander Almaas er overlege ved Barne- og ungdomsklinikken på Ahus, men mange kjenner henne nok fra TV-programmet «Hva feiler det deg?». I denne episoden får du hennes mening om sykdomsråd på nett og bruk av sosiale medier, og hun snakker om de vanskelige samtalene.

Du får også høre om simulerings-trening, om modige barn, hvordan hun håndterer sinte fedre og hvorfor hun ble barnelege.

Hør også alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes, TuneIn eller Spotify).

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at alle lyttere klikker «abonner» i sin podkast-app og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Vi håper derfor du kan bruke et minutt på å svare på et par spørsmål knyttet til podkasten. Tusen takk!