+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet- og Oslo/Akershus-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Heidi Skutlaberg Wiig (t.v.) og Nina Holst Engen. Foto: Morten Brøndbo

Ny podkastepisode: “Sykehjem er ikke kjedelig!”

I ukens podkastepisode møter vi Ina Holst Engen, en engasjert spesialsykepleier ved et sykehjem i Nes kommune. 

Noen av dagens sykehjem omtales av og til som mini-sykehus. Ina Holst Engen er en engasjert spesialsykepleier ved et sykehjem i Nes kommune – engasjert i både fag og mennesker. Hun syns jobben er spennende og forteller om arbeidet, om store begivenheter og små gleder. Et av de beste menneskemøtene Ina har hatt var med en humoristisk, raus og takknemlig rusmisbruker.

Hør også alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes, TuneIn eller Spotify).

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at alle lyttere klikker «abonner» i sin podkast-app og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Vi håper derfor du kan bruke et minutt på å svare på et par spørsmål knyttet til podkasten. Tusen takk!