+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet-, Ahus-, og Østfold-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Bilder: Kompetansebroen

Pandemiens krigere

Helhjerta fortsetter med samtaler om korona-krisen. Vi har snakket med ledere, en psykologspesialist og en spesialist infeksjonssykdommer. I dag snakker Heidi med de som står på gulvet og er pandemiens egentlige krigere – en intensivsykepleier fra Ahus og en kreftsykepleier fra Lillestrøm kommune.

En krig har generaler og strateger, men de fleste er vanlige krigere. I denne episoden møter du to av dem, intensivsykepleier Berit Liland fra Intensivavdelingen på Ahus og kreftsykepleier Siv Ødegård fra Lindrende enhet, Skedsmotun i Lillestrøm kommune. Hva har de opplevd? Hvordan jobber de? Hva er vanskelig? Og hvordan tar de vare på seg selv?

Hør alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes eller Spotify).

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen [email protected].