+

Velkommen til Kompetansebroen!

Vi er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser.

Kompetansebroen har lokalt innhold for både Vestfold-, Innlandet- og Oslo/Akershus-området.

Velg område oppe til høyre før du går videre.

Velg ditt område
Foto_ Shutterstock

Vil du jobbe i Kompetansebroen?

Kompetansebroen har nå lyst ut en stilling som spesialrådgiver fag- og kvalitetsikring. Her vil du få mulighet til å bli med i et spennende og utviklingsorientert fagmiljø med arbeidssted på Akershus universitetssykehus.

Vi lyser nå ut et vikariat i stilling med ansvar for fag og kvalitetssikring. Vi ønsker fortrinnsvis 100 % stilling, men er åpne for tilpasning for den rette kandidaten, forteller daglig leder i Kompetansebroen, Kjersti Sirevåg.

Avdelingsleder for avdeling kompetanse og utdanning ved Ahus, Vibeke Kristiansen (t.v.) og daglig leder i Kompetansebroen, Kjersti Sirevåg.

Dette er en spennende stilling med mulighet til å være med i utvikling av en moderne digital plattform for samhandling og kompetansedeling. De siste månedene har vist oss viktigheten av å ha gode digitale læringsressurser tilgjengelig, og for Kompetansebroen økte trafikken med nærmere 300% i denne perioden. Kompetansebroen skal speile viktige satsingsområder i samhandlingen og være en støtte for både ledere, fagansvarlige og den enkelte ansatt eller student i å holde seg oppdatert innen fag og samhandling, forteller Sirevåg.

Som spesialrådgiver fag- og kvalitetssikring vil du ha ansvar for at faginnhold i temaseksjon er oppdatert, relevant og holder høy kvalitet. Du vil få muligheten til å være med på utvikling av ulike typer innhold og bidra til å gi systematikk og struktur i kompetansedelingen for våre samarbeidspartnere. Du vil ha kontakt med sentrale og lokale fagmiljø. Du vil bidra med å understøtte implementeringsarbeid gjennom blant annet oppsøkende virksomhet og kontaktperson-nettverk. Ved en redusert stilling vil det bli gjort prioritering av oppgaver.

Vi ser etter en person som er initiativrik med gode samarbeidsevner, har pedagogisk teft og evne til å bygge nettverk, er både fleksibel og strukturert og ellers har den faglige og erfaringsmessige bakgrunnen vi etterspør i utlysningen. Team Kompetansebroen er et lite og engasjert team som jobber i avdeling kompetanse og utdanning med mange dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø, forteller Sirevåg.

Se utlysning på Webcruiter her