Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt

Videreutdanninger med søknadsfrist 15.oktober

Ønsker du å ta en videreutdanning, men har enda ikke søkt? En rekke videreutdanninger på OsloMet har søknadsfrist 15.oktober, så det er enda ikke for sent.

Murbygning med OsloMet logo på veggenBilde fra studiested Pilestreder, november 2021. Foto: Skjalg Bøhmer Vold / OsloMet

Ønsker du å ta en videreutdanning, men har enda ikke søkt? En rekke videreutdanninger på OsloMet har søknadsfrist 15.oktober, så det er enda ikke for sent. Under finner du en oversikt over videreutdanninger du fortsatt har mulighet til å søke på.

Seksuell anatomi og fysiologi

Jobber du med mennesker? Må du forholde deg til spørsmål om seksuell anatomi og fysiologi? Da trenger du medisinsk, biologisk og kulturell forståelse. Styrk kompetansen din med en videreutdanning og bidra til å fremme seksuell helse og livskvalitet. Nettstudium.

Seksuell helsekompetanse

Jobber du med helse, undervisning eller i en brukerorganisasjon? Studiet gir deg kompetanse til å fremme brukerstyring, medvirkning og mangfold. Nettstudium.

Seksuelle overgrep – forebygging, avdekking og oppfølging

Studiet gir deg mot og kompetanse til å forebygge og avdekke seksuelle overgrep, og møte mennesker som har vært utsatt for dette. Nettstudium.

Seksuell helse som ressurs gjennom hele livsløpet

Studiet er for deg som jobber i sosialtjenesten, helse- og omsorg, skole og barnehage eller som arbeider med kommuneplanlegging og folkehelse. Nettstudium.

Velferdsteknologi

Ønsker du å jobbe med velferdsteknologi? Det krever både helsefaglig, teknologisk og pedagogisk kompetanse. Studiet tilbys både på bachelornivå og masternivå.

Velferdsteknologi (bachelornivå)

Velferdsteknologi (masternivå)

Flere aktueltsaker