Hopp til hovedinnhold

Artikler

Dette skjema kan benyttes dersom du ønsker å legge ut en artikkel på Kompetansebroen.

På Kompetansebroen legger vi ut artikler med faginnhold som er aktuelt for kommuner, helseforetak og utdanningsinstitusjoner. Det meste av innholdet på Kompetansebroen er åpent tilgjengelig for alle, men innholdet kan publiseres i tilknytning til ett eller flere av de lokale partner-områdene.

Ved innsendelse av faginnhold som ønskes publisert på Kompetansebroen skal innholdet være kvalitetssikret hos avsender først. Deretter gjøres det en faglig og redaksjonell vurdering av innholdet før publisering av redaksjonen i Kompetansebroen.

Her vil du finne veiledning for å lage en god artikkel på Kompetansebroen. informasjon til kursarrangører

Henvendelsene blir håndtert fortløpende, og du får normalt svar i løpet av noen dager.

 • Kompetansebroen er et samarbeid mellom kommuner, helseforetak og utdanningsinstitusjoner i helseforetaksområdene Oslo/ Akershus (Ahus), Vestfold, Innlandet og Østfold.
 • Kompetansebroen har flere ulike temaområder. En artikkel kan ligge under ett eller flere av disse temaene.
 • Innholdet i artiklene kan være utviklet gjennom samarbeid mellom flere parter. Det er viktig at samarbeidspartnere kommer frem.
 • Artiklene revideres fortløpende ved behov og senest annethvert år. Det er derfor viktig at Kompetansebroen kan ta kontakt for eventuelle oppdateringer av innholdet.
 • Har du noe du ønsker å meddele i forbindelse med artikkelen, kan du skrive dette her.
 • Alle artikler skal ha et illustrasjonsbilde som brukes på forsiden og i selve artikkelen. Bildet må være i liggende format og av god oppløsning. Vi redigerer bildet til formatet 700 x 467 pixler. Rettighetshaver (eier/ navn på fotograf/illustratør) må alltid oppgis. Dere kan eventuelt se etter passende bilde på bildedatabasen www.shutterstock.com, hvor Kompetansebroen har lisens til samtlige bilder. Send link eller bilde-ID i “Annet”-boksen. Vi tar ikke imot bilder som er funnet ved søk på Internett og som andre har rettigheter til.
  Dra og slipp filer her, eller
  Accepted file types: jpg, png, jpeg, Max. file size: 50 MB, Max. files: 1.
  • Her kan du laste opp innholdet til artikkelen og eventuelle relevante vedlegg. Dette kan byttes ut senere ved behov.
   Dra og slipp filer her, eller
   Max. file size: 50 MB.
   • Andre kommentarer og spørsmål til Kompetansebroen?
   • Oppgi fullt navn, e-post og eventuelt telefonnummer