Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Bilde: Shutterstock

Fastlegeportalen fases ut

av Linda Eikemo

Fra 1. desember 2022 fases Fastlegeportalen/Samnet ut. Ny ressursside for leger i Østfold vil finnes på Kompetansebroen.

Fastlegeportalen/samnet.no har vært en skreddersydd portal, utviklet av og for fastleger siden 2015. Den må dessverre legges ned fra 1.12.2022. Portalen har inneholdt strukturerte henvisningsmaler for alle tilstander fastleger kan henvise til spesialisthelsetjenesten, kursmodul, digitalt avvikssystem, nyheter og mye annet.  

Vi har tatt vare på mye av innholdet, men noen av løsningene var utviklet for portalens tekniske løsning og kunne bare fungere optimalt der. Derfor vil innholdet presenteres i et annet format på ny plattform. Den plattformen heter Kompetansebroen og der har Helsefellesskapet Østfold en egen fane med lokalt stoff. Det jobbes kontinuerlig med utvikling av innholdet.

Her finner du nå innholdet fra Fastlegeportalen

Dersom behov for å bestille kopi/duplikat av ditt tidligere kursbevis må du kontakte kursarrangøren, Østfold legeforening (ostfold.legeforening@gmail.com) eller Fag- og Kompetanseavdeling (postoppl@so-hf.no)