Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 7 - Episode 9

Legg til favoritt

Å få slag – mestring og styrken i vennlighet

01:04:35

Hva er forskjellen på frykt og bekymring? Hvorfor bekymrer vi oss og hvordan kan jeg bekymre meg mindre? I denne episoden av Helhjerta får du nyttige tips til hverdagsbruk, og du får høre mer om hvorfor det er så viktig å være vennlige med hverandre.

Hilde Rønningen har i mange år jobbet med slagpasienter og slutter aldri å bli imponert over hvilke krefter som finnes i mennesker som opplever alvorlig sykdom. I de senere årene har hun også lært mye om bekymringsmestring, og deler gladelig av sin kunnskap om hvordan vi alle kan håndtere våre store og små bekymringer på en bedre måte. Hva er forskjellen på frykt og bekymring? Hvorfor bekymrer vi oss og hvordan kan jeg bekymre meg mindre? I denne episoden av Helhjerta får du nyttige tips til hverdagsbruk, og du får høre mer om hvorfor det er så viktig å være vennlige med hverandre.

Hør alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes eller Spotify).

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint