Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 1 - Episode 9

Legg til favoritt

Å jobbe med kreft og palliasjon

49:19

Bente Schi Nordvold er kreftkoordinator i Nes kommune. I denne episoden deler Bente sine erfaringer fra mange møter med pasienter og pårørende.

Inge var i god form og i full fart som klinikkdirektør ved Ortopedisk klinikk på Akershus universitetssykehus. Så oppstår det en akutt kritisk tilstand og han blir liggende alene i mange timer på hytta før noen finner ham. I denne episoden forteller Inge om den dramatiske hendelsen og hans opplevelse av møtet med helsetjenesten som pasient.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint