Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 9 - Episode 8

Legg til favoritt

Den tyngste mila – Da Inger-Lise og Erling Jevne mistet sitt mest dyrebare

01:01:39

Inger-Lise Sæterbakken Jevne har opplevd marerittet. Hun og mannen Erling Jevne mistet sin sønn Erich Iver på fire og et halvt år. Han døde i en trafikkulykke rett nedenfor gården, og Inger-Lise kan fortsatt huske skriket fra veien. 

“Sorg gjør deg syk og svak, men også klok og sterk”, sier Inger-Lise og forteller i denne episoden av Helhjerta om den tunge veien tilbake til livet, om boken hun nå har skrevet og om hvordan livet kan – og må – leves videre etter at man har mistet det mest dyrebare av alt. Livet har vært et race. Det gjaldt å holde seg fast, og jeg holdt, skriver hun i boken sin “Den tyngste mila”.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint