Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 5 - Episode 6

Legg til favoritt

Et glimt fra innsiden av et «korona-sykehus»

01:00:50

Ahus er det sykehuset i Norge som har tatt imot flest korona-pasienter. I denne episoden snakker Heidi med Jan Erik Berdal som har stått sentralt i arbeidet med korona-krisen ved sykehuset. Han er spesialist i indremedisin og infeksjonssykdommer og avdelingsleder for infeksjonsavdelingen på Ahus.

Hør hvordan pandemien har sett ut fra hans ståsted, og hvilke viktige beslutninger som ble tatt på sykehuset. Hvordan oppstår pandemier og kan vi få nye pandemier snart? Hvorfor reagerer vi forskjellig på korona-virus og hva med mutasjoner? Du får også forklaring på de ulike vaksinene og svar på mange spørsmål om dem.

Her kan du høre et foredrag med Jan Erik Berdal hvor han snakker om ulike vaksineteknologier og spesielt den nye mRNA-teknologien.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint