Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 8 - Episode 1

Legg til favoritt

Fra kreft til kraft! – Kreftsykepleieren som ble kreftsyk

50:12

Veronica var kreftsykepleieren som ble kreftsyk, og som forventet av seg selv at hun skulle takle dette bedre enn de fleste. I stedet kjente hun på skam over at det tok tid før hun skjønte at hun hadde symptomer som kunne være kreft, og over at hun ble så dårlig av cellegiften

“Jeg burde jo være rustet til å tåle dette jeg som kan så mye om både kreftsykdom og cellegift!”

I etterkant av sykdommen har hun slitt med senvirkninger og har jobbet hardt for å finne mot til å leve, men livsgnisten er tilbake og hun har både livslyst og håp for fremtiden.

“Som kreftsykepleier og kreftsyk kan man både alt for mye og alt for lite på en gang!” sier Veronica.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint