Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 10 - Episode 2

Legg til favoritt

Hvordan beskytte seg selv?

01:07:12

Da Jorun selv ble syk, kom de forløsende ordene fra en hjelpepleier hun møtte da hun ble innlagt; det kunne vært meg.

Hvordan kan man slappe av mentalt? Det kan hjelpe å sortere, å rydde rundt seg kan også hjelpe å rydde mentalt. Hvordan kan man oppdage sitt eget beste? Hvorfor er det så viktig å snakke pent til seg selv og om seg selv?

I møte med pasienter som sliter er et ofte de små tingene som kan få stor betydning. Da Jorun selv ble syk, kom de forløsende ordene fra en hjelpepleier hun møtte da hun ble innlagt; det kunne vært meg.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint