Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 7 - Episode 6

Legg til favoritt

Jørn Hoel – Jeg var nødt til å gjøre noe med livet mitt

01:22:18

Kan det være problematisk å bli kåret til Norges mest sexy mann? Og kan en lett gjenkjennelig hes stemme også være til besvær? For de fleste av oss kan det se ut som Jørn Hoel har levd drømmen, men var det dette han drømte om?

Er livsstilsendring mulig? Hvorfor er det vanskelig, og hva skal til for å få varige endringer? Kan det være problematisk å bli kåret til Norges mest sexy mann? Og kan en lett gjenkjennelig hes stemme også være til besvær? For de fleste av oss kan det se ut som han har levd drømmen, men var det dette han drømte om?

På velkjent nordnorsk vis bedyrer han at han skal redusere bannskapen, men forteller videre med stort engasjement om hvor jævlig vanskelig det er å ha et fornuftig kosthold på turne, og at legen som mente at han burde endre livsstil var en helvetes idiot, men – han fulgte rådene og har lagt om livet. «Jeg har ikke lyst til å gå rundt som en tikkende bombe og vente på hjerneslaget» sier Jørn Hoel.

Om den kjente artisten skulle valgt om igjen, kunne han gjerne blitt stjernekokk; han elsker å lage mat og lager gjerne mat til mange gjester! Og her får du et lite utvalg av hans beste oppskrifter.

Hør Jørn Hoel fortelle om 16 ukers helvete, om livet som artist og hvordan han opplever å bli eldre i denne episoden av Helhjerta.

Hør alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes eller Spotify).

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint