Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 6 - Episode 1

Legg til favoritt

Kommunale akutte døgnenheter

41:36

Hva er kommunale akutte døgnenheter og hvordan fungerer de? Oppfyller de funksjonen de var tiltenkt og hva kan forbedres?

Helhjerta snakker Heidi med førsteamanuensis Anne-Kari Johannessen ved OsloMet som har forsket på KAD i et delprosjekt av Pathways. Mer informasjon om forskningen finner du her.

Hør om samhandling, brukermedvirkning og hvilke erfaringer pasienter, pårørende og medarbeidere i helsetjenesten har gjort. Anne-Kari Johannessen er anestesisykepleier, førsteamanuensis ved OsloMet og seniorforsker ved HØKH, Ahus.

Forskningsprosjektet PATHWAYS «Hvordan utvikle bedre, tryggere og mer kostnadseffektive forløp for eldre pasienter?» er gjennomført ved HØKH Avdeling for helsetjenesteforskning, Akershus universitetssykehus. Prosjektet er støttet av Norges forskningsråd.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint