Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 7 - Episode 11

Legg til favoritt

Når hodet halter

01:08:42

Jan var reklame-tegner og hobbymusiker og levde det gode liv i en familie med to voksne og tre barn, da han ble rammet av slag.

Plutselig ble vi en voksen og fire barn i familien forteller Jan om tiden etter slaget. Hvordan samler man sammen bitene, og hvordan takler man at bitene ikke lenger blir til den samme personen som man var før slaget rammet?

Jan Schwenke fant mye terapi i egen musikk, og har oppdaget at musikken også gir terapi til andre som har opplevd liknende utfordringer. Alle har instrumenter de kan bruke, sier Jan, man må bare finne det som fungerer best for en selv.

I denne episoden av helhjerta får du høre om sko som er blitt for store, om Kiwi-appelsiner og innslag av musikk-terapi.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint