Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 11 - Episode 10

Legg til favoritt

Øyvind Iversen – Om dialogens kraft

01:09:48

Øyvind Iversen er familieterapeut, klinisk sosionom, og – har tatt videreutdanning i hypnose. Han opplever det som et privilegium å få møte mennesker i sårbare situasjoner.

Han er opptatt av hva det betyr å være profesjonell, og hvordan man forvalter oppgaven som profesjonell terapeut? Han liker å bli omtalt som annerledes, og liker å møte mennesker på en mest mulig åpen måte. Dette kan blant annet innebære å ikke vite så mye om de ulike personene han skal møte. Dette gir en mulighet til å være nysgjerrig, og å ikke være forutinntatt, mener Øyvind. Han er også opptatt av hvordan man kan klare å ikke dømme de ulike menneskene vi møter.

Hør mer om dette i denne episoden av Helhjerta.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint