Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 7 - Episode 4

Legg til favoritt

Ranet og voldtatt – fra hjelpeløs til hjelper

53:18

Kent Are Johansen var en forsiktig og sjenert ung mann. Hjelpeløs og neddopet ble han offer for et overgrep. Hør ukens podkast her nå!

«Kenta» reiste seg igjen, tok utdannelse og er snart ferdig som psykiatrisk sykepleier. Han hjelper også andre som har opplevd liknende traumer. Hør den dramatiske fortellingen om da han ble voldtatt og ranet – og hvordan han har taklet tiden etterpå. Nå kan han av og til tenke at han ikke ville vært opplevelsen foruten.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint