Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt

Selvmord, tap og livet videre – ny podkastepisode ute med Kristian Furuseth

Nå er sesong 2 ute og i første episode møter vi Kristian Furuseth. Han er fastlege, diabetesekspert og pappaen til Cecilie Ramona og Else Kåss Furuseth.

Kompetansebroen har i høst produsert flere episoder av podkasten “Helhjerta”. Nå er sesong 2 ute og i første episode møter vi Kristian Furuseth. Han er fastlege, diabetesekspert og pappaen til Cecilie Ramona og Else Kåss Furuseth.

Kristian Furuseth er fastlege på Jessheim, men er også kjent som pappaen til Else Kåss Furuseth og Cecilie Ramona Kåss Furuseth. Som fastlege har han i nesten 40 år lyttet til pasienter som forteller om alt fra små bagateller til virkelig store problemer og han har jobbet mye med diabetes. Personlig har han opplevd flere store livskriser som han snakker åpent om. Hør hva han forteller om selvmord, om tap og om å leve videre.

Hør også alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes, TuneIn eller Spotify).

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at alle lyttere klikker «abonner» i sin podkast-app og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Vi håper derfor du kan bruke et minutt på å svare på et par spørsmål knyttet til podkasten. Tusen takk!

FacebookEmailPrint