Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt

Dialogen

“Dialogen” er et informasjonsbrev for helsearbeidere i Østfold og Vestby. ​Helsetjenestene som gis til Østfolds befolkning knyttes stadig tettere sammen for å gi tilbud til pasienter og brukere på en helhetlig, koordinert og effektiv måte. Det knytter også helsearbeiderne i kommuner og sykehus tettere sammen og det vil i større grad være behov for felles […]

Bilde: Shutterstock

“Dialogen” er et informasjonsbrev for helsearbeidere i Østfold og Vestby.

​Helsetjenestene som gis til Østfolds befolkning knyttes stadig tettere sammen for å gi tilbud til pasienter og brukere på en helhetlig, koordinert og effektiv måte. Det knytter også helsearbeiderne i kommuner og sykehus tettere sammen og det vil i større grad være behov for felles informasjon.

En brikke i forbedring av kommunikasjon/informasjonsarbeidet er dette informasjonsbrevet mellom Østfolds kommuner og Sykehuset Østfold. Det har fått navnet ”Dialogen” for å understreke at kommunikasjon og informasjon skal gå begge veier mellom to likeverdige samarbeidspartnere.

”Dialogen” er et samarbeidsprosjekt mellom kommuner og sykehus, men samhandlingsavdelingen på sykehuset har tatt ansvar for produksjon og utgivelse. Planen er to utgaver hvert halvår og alle i helsefelleskapet er velkomne med innspill til innhold.

Innspill kan sendes til samhandling@so-hf.no


Her kan du lese de siste utgavene av Dialogen.