Hopp til hovedinnhold

Informasjon til kursarrangører

Innmelding av arrangement

På Kompetansebroen legger vi ut arrangementer på vegne av samarbeidspartene som arrangør eller medarrangør. Arrangementene må være åpne for to eller flere av partene i samarbeidet, og som hovedregel skal vår påmeldingsløsning benyttes.

Alle arrangement skal meldes inn via elektronisk innmeldingsskjema du finner lenke til på forsiden, eller her. Vi publiserer normalt arrangementet innen 48 timer (virkedager). Arrangementet får et saksnummer, og vi ber deg bruke saksnummeret ved henvendelser.

Kursarrangør

Personen som oppgis som kontaktperson for arrangementet, blir gjort til “kursarrangør” i Kompetansebroen, og får tilgang til fortløpende oppdaterte deltakerlister etter publisering. Om vedkommende ikke har en bruker fra før på Kompetansebroen, vil vi opprette dette. Dersom dere ønsker at flere gis tilgang til deltagerlisten, vennligst oppgi navn og epost i “Annet”.

Deltagerliste

Etter hvert som folk melder seg på arrangementet vil dere finne oppdatert deltakerliste på Min side (du må være logget inn). På Min side skal du ha fått «Kursarrangør» i menyen, klikk her for å se antall deltagere og ledige plasser. Klikk «Vis» for enkel versjon av deltagerlisten. Nederst på denne siden finner du knapp for utskrift av listen, og knapp for nedlasting av deltagerliste i Excel med alle registrerte opplysninger.

Vi anbefaler at dere jevnlig ser over deltagerlisten og sjekker følgende:

  • Har noen har skrevet spørsmål eller info til arrangør i kommentarfeltet (finnes i Excel-filen som lastes ned)
  • Har deltakerne har valgt riktig billettype ihht. oppgitte priskategorier
  • Har interne deltagere husket påføre kostnadssted for intern fakturering

Bildebruk

Alle arrangementer skal ha et illustrasjonsbilde som brukes i kalender og i nyhetsbrev. Bildet må være i liggende format og av god oppløsning. Vi redigerer bildet til formatet 700 x 467 pixler.

Kompetansebroen har avtale med bildedatabasen Shutterstock. Her kan dere selv kan søke og finne et passende bilde for arrangementet og sende oss lenke i innmeldingsskjemaet, så laster vi ned på vår lisens. Å gjengi bilder fra andre kilder på Kompetansebroen krever at kildene har gitt tillatelse til deling på vår plattform.

Betalingsløsning

Betaling av deltageravgift gjøres med faktura, og deltager kan velge mellom privat faktura og faktura til arbeidsgiver. Fakturagebyret er 2,9% (3,33% ved faktura på 300kr eller mindre), og trekkes fra deltakeravgiften. Alle krediteringer belastes arrangementet.

Kompetansebroens fakturaformidler er Svea Finans, og løsningen tilbys for de organisasjoner/ foretak som har tegnet avtale med Svea Finans (per 01.01.20 Ahus og Sykehuset i Vestfold). Kommuner og andre som ikke har tegnet egen avtale, kan fakturere i eget regnskapssystem med deltagerlisten som fakturagrunnlag.

Betalingsvilkår og avmelding

Deltagere kan enkelt avmelde seg arrangementer på Min side. Kompetansebroens retningslinje er full refusjon ved avmelding inntil 14 dager før arrangementsdato, deretter ingen refusjon. Kursarrangør har imidlertid anledning til å sette egen dato for krediteringsdato, for eksempel ved arrangement som inkluderer hotellreservasjon e.l.

Deltager må akseptere betalingsbetingelser ved påmelding. Henvendelser om refusjon etter frist blir videresendt kursarrangør. Dersom deltageren er forhindret fra å delta, kan en kollega delta.

Intern fakturering av ansatte i egen organisasjon

For arrangementer hvor internt ansatte også skal betale deltageravgift, opprettes det en egen billettkategori, «Interne deltagere». For disse deltagerne sendes det ikke faktura via Svea, men kursarrangør må sende egen liste til regnskapsavdelingen for intern kontering av deltageravgift.

Bevertning og kosthensyn

Alle deltagere blir bedt om å oppgi eventuelle kosthensyn eller annet i påmeldingsløpet.

Publisering og markedsføring

Når vi har publisert arrangementet vil dere motta en epost med lenke til siden. Det er kursarrangørs ansvar å se over at arrangementet er formidlet tilfredsstillende, og gi tilbakemelding til redaksjonen dersom noe skal endres. Se over tekst, lenker, deltagerkategorier mm.

Informasjon om arrangementet sendes ut i nyhetsbrev til våre abonnenter og ellers kan lenke til siden deles med deres interessenter.

Kontakt og brukerstøtte

Send oss din henvendelse på epost til kontakt@kompetansebroen.no, og vi svarer deg så snart vi kan.