Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Østfold

Helsehuset Askim

Eldre dame og lege - holder henderFoto: Shutterstock
Informasjon om Helsehuset Askim

Følgende tjenester er i dag på Helsehuset i Askim, Indre Østfold:

  • Legevakt​
  • Døgnavdeling
  • Kommunalt fastlegekontor​
  • Kommunal psykisk helsetjeneste​
  • Frisklivsentral Askim​
  • Tverrfaglig vurderingsteam
  • Kreftkoordinator
  • Hverdagsrehabilitering​
Andre tjenester på Helsehuset
  • Indre Østfold hjertesenter, privatpraktiserende​ kardiolog
  • Distriktspsykiatriske tjenester (BUP, DPS, TSB, LAR) ​
  • Dialyse​
  • Røntgen​
  • Blodbank/laboratorietjenester
Praktisk informasjon

Som praksisstudent på Døgnavdelingen på Helsehuset vil du jobbe på Døgnavdeling 1 og/eller Døgnavdeling 2. Døgnavdeling 1 består av KAD og intensiv rehabilitering. Avdeling 2 består av palliativ avdeling og nattfunksjonen for begge døgnavdelingene.

På Døgnavdelingen er det 27 rom med totalt 29 sengeplasser. Det er to smitterom med sluser og rom tilpasset bariatripasienter. På KAD er det 12 pasientrom med mulighet for ett dobbeltrom, på Rehab er det seks pasientrom og på palliativ er det ni pasientrom med mulighet for ett dobbeltrom.

Du vil møte kollegaer som har godt humør, høy fagkunnskap og som er opptatt av at alle skal trives på jobb. Som praksisstudent er det viktig at du lytter aktivt og spør når du lurer på noe. Ingen spørsmål er uønsket!

Pasientgruppen er svært sammensatt. Du vil møte pasienter i ulik alder og med ulike og ofte sammensatte diagnosebilder. Du vil få utfordringer i et vidt spekter. På KAD vil du ofte møte lungebetennelse, KOLS, muskel- og skjelettlidelser, men også Hyperemesis og psykiatri.

Arbeidstøy – Vi bruker kommunalt arbeidstøy, som består av kittel, t-skjorte og bukser. Ta med deg gode sko, for eksempel joggesko, som du bruker på vakt

Mat – Vi har en kantine som er åpent hverdager mellom klokken 10.00-13.30. Det finnes i dag også en automat på legevakten hvor man kan kjøpe blant annet yoghurt og mineralvann. Kaffe og te er gratis.

Arbeidstid – På Døgnavdelingen er arbeidstiden på dagvakt fra klokken 07.15-15.15. Kveldsvakt har arbeidstid fra klokken 14.45-22.15. Nattevaktene jobber fra klokken 22.00-07.30. Det er forventet at du er ferdig skiftet og ankommet teamrommet innen vaktens start.

Første dag i praksis

Du vil få tilsendt nærmere informasjon på e-post om blant annet når du skal møte, hvem som er din veileder og veileders turnus.

Dersom du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med oss.

Vi gleder oss til å treffe deg, og håper du kommer til å trives her hos oss!

Kontaktinformasjon

Telefon: 489 94 000

E-post: ase-helene.munkli@io.kommune.no


Hvordan finne frem?

Vår adresse er Sykehusgata 2, 1807 Askim.

Det er gode parkeringsmuligheter på området. På andre siden av Kirkegata ligger det en større parkeringsplass hvor det ellers er ønskelig at du parkerer når du er her i praksis hos oss. Nærmest Helsehuset er korttidsparkering, her finner du også lademuligheter til elbil om du har behov for det.

Det er en 10-15 minutters gange fra Askim stasjon til Helsehuset. På Askim stasjon finner du buss, tog og taxi.

Det er mange innganger på Helsehuset. Hovedinngang er midt på bygget hvor du ser skiltet til Helsehuset på veggen.

Alle fagartikler