Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Vestfold

LISTRE – Podcast for LIS

"LISTRE" går igjennom læringsmålene i allmennmedisin, 88 stykker, ett for ett, med samtale om ett læringsmål pr. episode.

Bilde hentet fra LISTRE podcast

Helsedirektoratet har gleden av å fortelle at den nye podkasten “LISTRE”, utarbeidet av allmennlegene Morten Munkvik og Kristian Høines med støtte fra Helsedirektoratet, i dag er publisert alle steder hvor podkaster kan lyttes på!

Formatet til podkasten er uformelt og egner seg for lytting hvor som helst. Podkasten kan høres kronologisk fra læringsmål 1 til 88, eller usynkront når man ønsker det. Podkasten er gratis og tilgjengelig overalt hvor podkaster kan lyttes til. Lytt til alle 88 episodene for eksempel via Spotify LISTRE | Podkast på Spotify, Apple Podcast LISTRE on Apple Podcasts, Podbean https://listre.podbean.com

“LISTRE” går igjennom læringsmålene i allmennmedisin, 88 stykker, ett for ett, med samtale om ett læringsmål pr. episode. Hver episode er kort, ca. 3-5 minutter. Målgruppen for podkasten er leger i spesialisering, enten i del 1 eller leger i spesialisering i allmennmedisin, veiledere for leger i spesialisering i allmennmedisin og alle andre som måtte være interessert. Podkasten er ingen fasit for hvordan læringsmålene skal tolkes, men skal bidra til refleksjon rundt læringsmålene i allmennmedisin. Podkasten er utviklet slik at målgruppen kan planlegge sin egen læring eller veilede andres læring med bidrag og inspirasjon fra episodene.

Alle fagartikler