Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Østfold

Moss – hjemmetjenester, virksomhet Jeløy, avdeling 1 og 2

Bilde: Shutterstock
Informasjon om praksisstedet

Enhet hjemmetjenester er en av fire enheter innen Kommunalområdet helse og mestring i Moss kommune. Enheten består av hele 600 årsverk som dekker områdene hjemmesykepleie, flere typer samlokaliserte boliger, samt rus og psykisk helse. Felles er at alle våre brukere defineres som hjemmeboende. For mer informasjon se organisasjonskart Moss kommune

Avdelingen er en del av Enhet hjemmetjenester, Virksomhet Jeløy. Avdeling 1 og 2 har til sammen ca. 40 årsverk.

I avdelingen er det ansatt sykepleiere, vernepleier, helsefagarbeider og noen ufaglærte pleiemedarbeidere. Avdelingen ledes av avdelingsleder og har en fagkoordinator som deltar inn mot daglig drift. Fagkoordinator deles mellom avdelingene Jeløy 1 og Jeløy 2.

Faglig fordypning

Avdelingene dekker behovet for sykepleie i hjemmet til alle hjemmeboende eller de som midlertidig oppholder seg i vårt nedslagsområde. Aldersmessig så dekker vi alle aldre fra barn til 100 år. Det er svært variert hvor mye den enkelte har behov for av bistand. Det er også svært varierende hva de forskjellige har behov for bistand til, men som eksempel kan nevnes sårstell, legemiddelhåndtering, stell og pleie. Vi har også en del brukere/pasienter som kan knyttes til rus og psykisk helse.

Satsningsområder i avdelingen er blant annet sår, trygg og sikker legemiddelhåndtering, smittevern og palliasjon. Studentene vil derfor ha muligheter til faglig fordypning knyttet til dette. Det er stort faglig engasjement i avdelingen og håpet er at studenter kan nyte godt av dette.

Første dag i praksis

I forbindelse med oppstart av praksis ønsker vi å invitere deg til en felles introduksjonsdag. Du vil har få generell informasjon om Moss kommune, Helse og mestring og Enhet hjemmetjenester, samt møte noen av oss som arbeider her. Samtidig vil du få informasjon om aktuelle områder som smittevern og generell praktisk informasjon. Vi ønsker her å avklare gjensidig forventninger til praksis. Du vil også få muligheten til å stille de spørsmålene du måtte ha.

Oppmøtetidspunkt avtaler du direkte med avdelingen. Du vil få utlevert arbeidsuniform, men du må benytte eget skotøy og yttertøy. Ta gjerne med navneskilt. Adgangskort og tilgang til Elektronisk pasientjournal administreres via hver enkelt avdeling. Det samme gjelder bilkjøring i forbindelse med praksis.

Velkommen til Enhet hjemmetjenester!

Adresse: Værftsgate 13, 1511 Moss
Telefonnummer: 474 57 3 44

Alle fagartikler