Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Sesong 3 - Episode 1

Legg til favoritt

Palliasjon til Covid-19 pasienter

17:28

Siri Steine er seksjonsoverlege ved Palliativt senter på Ahus. I denne episoden gir hun gode råd og informasjon om hva som er viktig å være oppmerksom på ved palliativ behandling av pasienter med Covid-19. Du får konkret informasjon om både medikamenter og doser og svar på etiske spørsmål.

Med bakgrunn i en ny prosedyre (pdf) for behandling av Covid-19-pasienter utviklet av Palliativt senter ved Ahus, viser denne filmen en dramatisering av hendelser som veldig ofte utspiller seg i forbindelse med Covid-19. Det anbefales også å høre podkast episoden du finner øverst i denne artikkelen, og se denne i sammenheng med filmen.

Filmen er produsert av Avdeling for kompetanse og utdanning i samarbeid med Palliativt senter ved Akershus universitetssykehus.

Helhjerta har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell, pasienter og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 30 år, de siste 15 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun har nå ansvar for klinisk kommunikasjon i avdeling for kompetanse og utdanning og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at lyttere klikker “abonner” i sin podkast-app, og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Send dem til e-postadressen kontakt@kompetansebroen.no.

FacebookEmailPrint