Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt

Podkast og panelsamtale innen sorgstøtte

Hør og se fagpersoner fra Sorgbehandling poliklinikk, Ahus, dele sin kunnskap og kompetanse om temaet.

Sorgbehandling poliklinikk på Akershus universitetssykehus (Ahus) har deltatt på podkast og panelsamtale for å snakke om sorg og sorgstøtte. Disse mediene vil kunne være til nytte for annet helsepersonell som jobber med mennesker i sorg.

Helhjerta

 • Podkast

  Å møte mennesker i sorg

  Hege Sandanger, Sorgbehandling poliklinikk AHUS, snakker om det å møte mennesker i sorg.

 • Podkast

  Fra kreft til kraft! – Kreftsykepleieren som ble kreftsyk

  Veronica var kreftsykepleieren som ble kreftsyk, og som forventet av seg selv at hun skulle takle dette bedre enn de fleste. I stedet kjente hun på skam over at det tok tid før hun skjønte at hun hadde symptomer som kunne være kreft, og over at hun ble så dårlig av cellegiften

 • Podkast

  Vi mistet Synnøve

  Helsepersonell som møter barn som er alvorlig syke og deres pårørende har en spesiell utfordring i å forstå og i å kommunisere. I denne episoden snakker Heidi med en mor som mistet sin datter på seks år. I denne episoden kan du lære mye om å møte mennesker i kritiske situasjoner.

 • Podkast

  Jeg løp for livet!

  I dagens episode av Helhjerta møter Heidi en av de som ble truffet av Gjerdrum-raset i desember 2020. I løpet av samtalen kommer du på innsiden av det som foregikk og får samtidig mange gode råd om hvordan du selv kan opptre i krisesituasjoner.

 • Podkast

  Å jobbe med kreft og palliasjon

  Bente Schi Nordvold er kreftkoordinator i Nes kommune. I denne episoden deler Bente sine erfaringer fra mange møter med pasienter og pårørende.

 • Podkast

  Å miste en sønn

  Anne Berit mistet sin sønn for fire år siden og forteller i denne episoden om den lange prosessen med sykdom og sorg.

Andre podkaster

 • Podkast

  Foreldrerådet

  Marianne Rise fra Sorgbehandling poliklinikk på Akershus universitetssykehus, har gjestet Foreldrerådet, og snakket om hvordan man kan snakke med barn om sorg. Hvordan man tilrettelegge, og hvordan man kan sørge sammen.

 • Podkast

  Alle våre dager

  Klinisk sosionom Knut Andersen har møtt flere tusen mennesker i sorg. På Sorgbehandling poliklinikk på Ahus hjelper han ukentlig mennesker i å takle smerten ved å miste en man elsker. Hva sier han til dem? Og hva kan vi lære av det? 

 • Podkast

  Sorgpodden

  Klinisk sosionom Knut Andersen, fra Sorgbehandling poliklinikk på Akershus universitetssykehus, snakker med Kjersti Kanestrøm Lie om sorg i et familieperspektiv, og hvor viktig det er at alle familiemedlemmene kan sørge på sin egen måte.

Panelsamtale

Hege Sandanger, sykepleier og spesialrådgiver ved Sorgbehandling poliklinikk på Akershus universitetssykehus, gjestet panelsamtale ” Hvordan håndterer vi døden?” i regi Jølstad begravelsesbyrå. Her gjestet flere kjente personligheter  som deler sine erfaringer rundt håndtering av døden.

FacebookEmailPrint