Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt

Ambulerende sykepleieteam: Opplæringsfilmer

Opplæringsfilmene viser hvordan en sykepleieprosedyre praktisk kan gjennomføres. Filmene skal fungere som et supplement til skriftlige prosedyrer og den opplæringen Ambulerende sykepleieteam gir i Ahus sitt opptaksområde.

Under hver film finner du mer informasjon knyttet til prosedyren.

Om filmene

Filmene er utarbeidet ved hjelp av samhandlingsmidler og de første filmene ble produsert i 2018. Filmene har blitt godt mottatt og blir benyttet av mange. Det har etter 2018 blitt utviklet flere nye filmer og noen av de eldre har blitt fornyet. I utarbeidelse av filmene har Ambulerende sykepleieteam samarbeidet med flere kommuner, kliniske avdelinger ved Ahus, Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester og Kompetansebroen. Under hver film finner du mer informasjon knyttet til prosedyren under «Ofte stilte spørsmål».

 

Om ambulerende sykepleieteam ved Ahus

Ambulerende sykepleieteam ved Akershus universitetssykehus (Ahus) reiser ut og bistår helsepersonell på sykehjem, i hjemmetjeneste og i omsorgsbolig i opptaksområde til Ahus. De tilbyr pasientrettet praktisk bistand og opplæring i sykepleiefaglige prosedyrer der pasienten er. Det gis teoretisk gjennomgang i tillegg til praktisk gjennomføring av ønsket sykepleiefaglig prosedyre. Her kan du lese mer om Ambulerende sykepleieteam

 

Aktuelle e-læringskurs

CADD Solis Infusjonspumpe

Cpap/Bipap

Forstøver Philips

Ambix Activ

Bærbart oksygenutstyr

Stasjonære oksygenkonsentratorer

Transfusjon utenfor sykehus

PICC-line kateter – Stell og håndtering

CADD legacy Smertepumpe

Infusjonspumpa Volumat Agilia

Ernæringspumpe Flocare Infinity

Perifert venekateter

Aseptisk teknikk